Optimizare site

De ce este importantă si ce este optimizarea site-ului web ?

Ce este optimizarea unui site web ?

Optimizarea site-ului este procesul prin care se utilizează instrumente și strategii avansate pentru a îmbunătăți performanța site-ului tău și a genera mai mult trafic.

Unul dintre cele mai critice aspecte ale optimizării site-ului web este optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO). Tehnica nu se concentrează doar pe clasarea paginilor de pe site în top-ul căutărilor pe google, ci se basează pe permiterea potentialilor clineți să vă găsească brand-ul în cel mai usor mod posibil. Celălalt aspect critic este optimizarea în pagină (On-page SEO). Această tehnică se asigură că potențiali clienți  care ajung pe site-ul tău au cea mai bună experiență de utilizator, convingându-i să ia acțiunea dorită și să se transforme într-un client potențial.

Așadar, prin optimizarea site-ul web, nu numai că poți accesa o piață neexploatată în cel mai eficient mod (fară sa dai bani pe reclame), dar poți deschide porțile spre mai multe conversii și câștiguri.

Dar, în timp ce SEO este o parte esențială a optimizării site-ului web, nu este finalul optimizării.

O abordare profesională de optimizare a site-ului web combină o varietate de discipline pentru a te asigura că site-ul tău are performanțe în toate domeniile:

  • SEO
  • Analytics
  • Design UX (Frontend)
  • Dezvoltare web (backend)

De ce este impotantă optimizarea site-ului ?

Dacă nu îți optimizazi site-ul și conținutul, nu contează câți oameni caută termeni relevanți pentru afacerea ta. Site-ul tău nu va apărea în rezultate. Site-ul și afacerea ta nu vor fi observate de nimeni.

Dar când optimizezi paginile pentru căutari, ești vizibil. Vizitatorii vor căuta termeni relevanți, iar site-ul tău va apărea întodeauna.

Nu este suficient să optimizezi pentru simple căutări. Dacă îți crești doar traficul și conținutul site-ului tău lasă de dorit, nu vei reușii să ii atragi ca și potențiali clienți.

Pentru a profita de trafic, trebuie, de asemenea, să optimizezi și experiența vizitatorului.

Vezi planurile noastre de

OPTIMIZARE SEO

Vezi planurile noastre de

MENTENANȚĂ SITE