Politica de confidențialitate

îți respectăm drepturile

WDW.RO garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către WDW.RO pentru a trimite utilizatorului diverse oferte speciale, promoții, etc. numai în baza consimțământului persoanei vizate.

Furnizarea datelor personale către WDW.RO nu implică obligativitate din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita în mod gratuit ștergerea acestora din baza de date.

Conform cerințelor Legii nr. 679/2016 (GDPR) pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, WDW.RO are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate (pentru mai multe detalii click aici).

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, WDW.RO fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe acest site.

WDW.RO nu acordă nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informațiile despre produse, caracteristicile și prețurile lor corespund realității de la momentul înregistrării lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. Aceste informații sunt oferite doar cu titlu informativ și nu sunt și nu trebuie să fie considerate ca o ofertă contractuală a produselor și serviciilor oferite de WDW.RO.

WDW.RO nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea materialelor de pe site.

WDW.RO colectează informații pe acest website, în conformitate cu legislația română în acest sens. Site-ul plasează un „cookie” pe calculatorul vizitatorului, adică un mic fișier utilizat strict pentru autentificarea automată a utilizatorului la vizitele ulterioare.

Colectarea datelor se face prin:

– Formularul de înregistrare utilizator. Datele sunt folosite în vederea trimiterii de informații precum și trimiterii de oferte atractive din partea WDW.RO (în funcție de preferințele setate de utilizator).

– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite în vederea contactării ulterioare de către WDW.RO.

Informațiile colectate sunt utilizate pentru optimizarea site-ului și a serviciilor oferite clienților de WDW.RO și partenerii săi. Prin accesarea acestui site, vă dați acordul la folosirea în scopurile mai sus menționate a informațiilor colectate de WDW.RO pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de WDW.RO pentru o bună administrare a site-ului și pentru statistici de uz intern care permit o mai bună deservire a clienților noștri.

WDW.RO nu este responsabil pentru conținutul și utilizarea site-urilor către care apar legături de pe site-ul WDW.RO.

Politica de confidențialitate a acelor site-uri poate diferi de politica WDW.RO de confidențialitate.

Faptul că site-ul WDW.RO conține legături către alte site-uri nu înseamnă că WDW.RO susține, aprobă sau este responsabil pentru conținutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primește mesaje tip e-mail de la WDW.RO numai în urma completării formularului de contact și a alegerii respectivei liste. WDW.RO își rezervă dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fără a oferi vreo explicație sau notificare prealabilă și fără a fi ținut responsabil pentru neprimirea sau întârzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai mulți utilizatori abonați la listele de discuții.

Site-ul WDW.RO este protejat prin cele mai noi și mai puternice tehnici și metode de securitate. Informațiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atât la utilizarea online cât și offline a site-ului. WDW.RO depune diligența necesară și posibilă pentru a proteja informațiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidențialitate se supune dreptului intern român. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la adresa de email contact@wdw.ro.

WDW.RO își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii legali, fără nici un fel de notificare prealabilă.